Otter Tuinhuizen, wij zijn gespecialiseerd in maatwerk
Maatwerk
Tuinhuis configurator
Productie in eigen beheer
Duurzaam en milieu vriendelijk
Vakmanschap
home   /   over_ons  /   over_ons_sub

Over ons


Wie zijn wij
Wij zijn Willem Jan en Corina Otter wij hebben drie kinderen en runnen dit familiebedrijf met onze medewerkers als sinds 2002.

La Tonnelle
Het bedrijf LaTonnelle is in 1996 opgericht door de familie Krol en was toen gevestigd in Swifterbant. In 2002 hebben wij dit bedrijf van de fam Krol overgenomen en verhuisd naar Dronten, waar we sinds 2006 naar volle tevredenheid met onze showroom zijn gevestigd aan de Houtwijk 15.

Otter Tuinhuizen
In 2006 hebben wij een eigen productielijn van tuinhuizen opgezet: Otter Tuinhuizen, en inmiddels fabriceren we in onze werkplaats 15 modellen waarin heel veel variaties en maatvoeringen mogelijk zijn.
 

Ons assortiment:

Wij leveren diverse in eigen huis gefacbriceerde volledig geïmpregneerde Douglas tuinhuizen, blokhutten, tuinhuisjes, bergingen, garages e.d. voorzien van een hardhouten fundering. Uiteraard kunnen deze producten ook op maat geleverd worden. Tevens is montage van alle producten mogelijk. De producten uit ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met als bijkomend voordeel dat al onze producten gemaakt worden in Nederland.

 

In onze showroom in Dronten staan ongeveer 15 modellen opgebouwd ter bezichtiging. Het is beslist de moeite waard om dit showterrein te bezoeken. U kunt tijdens een gesprek uw wensen aangeven, wij geven u dan gelijk en geheel vrijblijvend een offerte.


Producten
Met onze producten brengt u sfeer en extra bergruimte in uw tuin. Uiteraard zijn al onze modellen in een standaarduitvoering leverbaar, maar als u speciale wensen heeft, dan maken wij uw tuinhuisje, garage, blokhut, etc... graag op maat! 

Te denken valt aan:

  • houtdikte 19 mm of 32 mm in prefab wandelementen;
  • houtsoort; geïmpregneerd noord Europees vuren hout;
  • andere indeling van ramen en deuren;
  • keus uit hardhout of geïmpregneerde ramen en deuren;
  • soorten dakbedekking;
  • vraag gerust naar de diverse mogelijkheden en eventuele meerprijs.